資料詳細
| 項 目 | 内 容 |
|---|---|
| 論文題名 | 日本酒仕込み水の水質と地質(ポスターセッション)(演旨) |
| 論文題名(英語) | Geology and water quality characteristics of Sake-prepared water (poster session)(abs.) |
| 資料名 | 日本地質学会第128年学術大会講演要旨 (online) |
| 資料名(英語) | Abstracts, the 128th Annual Meeting of the Geological Society of Japan (online) |
| 著者 | 久田 健一郎, 藪崎 志穂, 唐田 幸彦 |
| 著者(英語) | Ken-ichiro Hisada, Shiho YABUSAKI, Yukihiko KARATA |
| 巻 | 128 |
| 頁 | T5-P-1 |
| 発行年 | 2021 |
| 発行者 | 日本地質学会 |
| 発行者(英語) | Geological Society of Japan |
| 論文の言語区分 | 日本語 (Japanese) |
| ISSN | 21876665 |
| DOI | 10.14863/geosocabst.2021.0_192 |
| キーワード | 日本酒, 仕込み水, 水質, 地質, テロワール, Japanese sake, Sake-prepared water, water quality, geology, Terroir |
| ID | 300024112 |
