資料詳細
| 項 目 | 内 容 |
|---|---|
| 論文題名 | 地形・地質が仕込み水に,そして仕込み水の性質が清酒醸造に及ぼす影響(演旨) |
| 論文題名(英語) | Influence of topography and geology on shikomi-water and the properties of shikomi-water on sake brewing (abs.) |
| 資料名 | 日本地質学会第130年学術大会講演要旨 (online) |
| 資料名(英語) | Abstracts, the 130th Annual Meeting of the Geological Society of Japan (online) |
| 著者 | 久田 健一郎, 藪崎 志穂, 唐田 幸彦, 工藤 菜々子, 奥田 将生, 上用 みどり, 寺本 聡子, 向井 伸彦 |
| 著者(英語) | Ken-ichiro Hisada, Shiho YABUSAKI, Yukihiko KARATA, Nanako KUDO, Masaki OKUDA, Midori JOYO, Satoko TERAMOTO, Nobuhiko MUKAI |
| 巻 | 130 |
| 頁 | T10-O-14 |
| 発行年 | 2023 |
| 発行者 | 日本地質学会 |
| 発行者(英語) | Geological Society of Japan |
| 論文の言語区分 | 日本語 (Japanese) |
| ISSN | 21876665 |
| DOI | 10.14863/geosocabst.2023.0_143 |
| キーワード | 日本酒, 醸造, 酒テロワール, 地下水流動, 水質分析, rice wine, brewing, sake terroir, groundwater flow, water quality analysis |
| ID | 300038995 |
